O nama

Porodična firma koja je u ovom poslu već dugo godina. Našim trudom, dobrim kontaktima, a pre svega iskustvom postali smo jedna od vodećih firmi koja se bavi dijamantskim sečenjem betona. Posedujemo najsavremeniju mehanizaciju koja nam omogućava da posao uradimo kvalitetno i da posle urađenog posla dobijemo vašu referencu. Vrlo je bitno da pravite razliku između sečenja i razbijanja betonasečenje betona ne izaziva krunjenje betona već omogućava da se seče idealno ravno.
Dijamant-rez doo je specijalizovana porodična firma sa primarnom delatnošću usluga sečenja, bušenja, frezanja i brušenja betona na području cele Srbije. Naše iskustvo započeli smo u Švajcarskoj 2000 godine. U Srbiji i regiji aktivni smo na tržištu od 2008.godine. Dugogodišnji predani rad i tim od 20 stručnih i edukovanih zaposlenih, te stalno investiranje u kompaniju rezultiralo je visokim kvalitetom pruženih usluga i mnoštvom zadovoljnih klijenata. U poslovnim odnosima važnost pridajemo dugoročnoj partnerskoj saradnji, stvarajući što je moguće bolje uslove koji će imati trajno pozitivan efekat za obe strane. Našim klijentima smo pouzdan partner jer su oni i njihovo poverenje temelj našeg uspeha. Našim trudom, dobrim kontaktima, a pre svega iskustvom postali smo jedna od vodećih firmi koja se bavi dijamantskim sečenjem betona.
ZAŠTO MI?PREDNOSTI: ✔ Vlastiti agregati  ✔ Vlastita cisterna za vodu  ✔ Vlastiti prevoz, utovar-istovar šuta ✔ Kamion dizalica  ✔ Osiguranje i odgovornost za izvedene radove ✔ Prva licencirana firma za secenje, bušenje i brušenje AB  ✔ Svi radnici imaju položenu zaštitu na radu, prvu pomoć i obuku  ✔ Sve masine atestirane