O nama

Porodična firma koja je u ovom poslu već dugo godina. Našim trudom, dobrim kontaktima, a pre svega iskustvom postali smo jedna od vodećih firmi koja se bavi dijamantskim sečenjem betona. Posedujemo najsavremeniju mehanizaciju koja nam omogućava da posao uradimo kvalitetno i da posle urađenog posla dobijemo vašu referencu.

Vrlo je bitno da pravite razliku između sečenja i razbijanja betonasečenje betona ne izaziva krunjenje betona već omogućava da se seče idealno ravno.

Dijamant-rez doo je specijalizovana porodična firma sa primarnom delatnošću usluga sečenja, bušenja, frezanja i brušenja betona na području cele Srbije. Naše iskustvo započeli smo u Švajcarskoj 2000 godine. U Srbiji i regiji aktivni smo na tržištu od 2008.godine. Dugogodišnji predani rad i tim od 20 stručnih i edukovanih zaposlenih, te stalno investiranje u kompaniju rezultiralo je visokim kvalitetom pruženih usluga i mnoštvom zadovoljnih klijenata.

U poslovnim odnosima važnost pridajemo dugoročnoj partnerskoj saradnji, stvarajući što je moguće bolje uslove koji će imati trajno pozitivan efekat za obe strane. Našim klijentima smo pouzdan partner jer su oni i njihovo poverenje temelj našeg uspeha. Našim trudom, dobrim kontaktima, a pre svega iskustvom postali smo jedna od vodećih firmi koja se bavi dijamantskim sečenjem betona.

ZAŠTO MI?

PREDNOSTI:

✔ Vlastiti agregati 
✔ Vlastita cisterna za vodu 
✔ Vlastiti prevoz, utovar-istovar šuta
✔ Kamion dizalica 
✔ Osiguranje i odgovornost za izvedene radove
✔ Prva licencirana firma za secenje, bušenje i brušenje AB 
✔ Svi radnici imaju položenu zaštitu na radu, prvu pomoć i obuku 
✔ Sve masine atestirane